Start Przepisy Warsztaty Kontakt
 
 
Menu:    Wszystkie   |   Dania mięsne   |   Sałatki i surówki   |   Zupy   |   Ciasta   |   Ciekawostki   |   Dania jarskie   |   Napoje
 
 
 
ROLADA SCHABOWA ZE SZPINAKIEM
 
 
ROLADA SCHABOWA ZE SZPINAKIEM
 
 
90 minut
 
6
 
łatwy
 
Składniki

Schab rozbić, nasmarować musztardą. Cebulę zeszklić, dodać czosnek i szpinak. Następnie połączyć z pozostałą częścią składników. Nafaszerować schab.  
Piec e temperaturze 180 stopni C przez godzinę.

 
 
Przygotowanie
 

Schab rozbić, nasmarować musztardą. Cebulę zeszklić, dodać czosnek i szpinak. Następnie połączyć z pozostałą częścią składników. Nafaszerować schab.  
Piec e temperaturze 180 stopni C przez godzinę.

Smacznego